سیاستهای غلط«حذف طبقه متوسط» را رقم زد/بازنشستگان، اولویت مسئولان کشور نیستند
آنچه با سیاستهای غلط دولتها اتفاق افتاده، حذف طبقه متوسط کشور است؛ امروز چیزی به نام طبقه متوسط نداریم بسیاری از کارمندان، نیروهای متخصص و تحصیلکردهی قدیمی هستند که زمانی متعلق به طبقه متوسط کشور بودند و زندگی راحتی داشتند اما حالا به زیر خط فقر سقوط کردهاند.

عبدالرضا جهانمردی، مدرس سابق دانشگاه و فعال صنفی بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی در گفتگو با ایلنا، با بیان اینکه مدیریت غلط صندوقهای بازنشستگی، زندگی و آتیهی بازنشستگان را دچار مشکلات اساسی کرده است؛ تصریح کرد: چند دهه پیش صندوقهای بازنشستگی، نهادهایی سر پا، مطمئن و سرشار از ثروت بودند، چه شد که به این حال و روز افتادند؟
به گفته این مدرس سابق دانشگاه، در زمینه افزایش حقوقها و اجرای همسانسازی نیز اجحاف در حق بازنشستگان شده است: عدم پرداخت معوقات ۸ ماهه اجرای مرحله اول همسانسازی سال۱۴۰۳ تاکنون و مخالفت مدیریت های صندوق با نظرات خبرگان بازنشسته مبنی بر لزوم بازنگری در شیوهنامه غلط محاسبه همسانسازی که موجب یک ضرر و زیان حداقل ۱تا ۲ میلیون تومانی برای بازنشستگان کشوری شده، نشانههایی از این اجحاف سنگین است.
او تاکید میکند که «بسیاری از این کارمندان، نیروهای متخصص و تحصیلکرده قدیمی هستند که زمانی متعلق به طبقه متوسط کشور بودند و زندگی راحتی داشتند اما حالا به زیر خط فقر سقوط کردهاند، در واقع آنچه با سیاستهای غلط دولت و صندوقهای بازنشستگی اتفاق افتاده، حذف طبقه متوسط کشور است؛ امروز چیزی به نام طبقه متوسط نداریم؛ مزدبگیران از مزدبگیران ساده گرفته تا تحصیلکردگان و نیروهای مجرب، همه به درهی فقر مطلق سقوط کردهاند و طناب نجات برای خروج از این درهی عمیق ندارند».
او در پایان میگوید: در نتیجه در حال حاضر، یک بحران اقتصادی برای یک میلیون و ۶۰۰ هزار بازنشسته کشوریِ زیر خط فقر اتفاق افتاده است؛ مدیران باید پاسخگو باشند، از مدیران فعلی و گذشتهی صندوق بازنشستگی گرفته تا دولت و شخص رئیس جمهور؛ اما نه تنها پاسخی در کار نیست بلکه آنچه به بوتهی فراموشی سپرده شده، معیشت و آسایش بازنشسته است. بازنشستگان جزو اولویتهای مسئولان کشور نیستند.