بازار مسکن پایتخت همچنان در رکود؛ کاهش چشمگیر فایل‌های خرید و فروش

نائب‌رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران، وضعیت بازار مسکن پایتخت را در نخستین ماه تابستان رکودی توصیف کرد. به گفته وی، بازار اجاره نیز با وجود رشد قیمت‌ها، به دلیل کاهش عرضه، نتوانسته رونق قابل توجهی پیدا کند.

بازار مسکن پایتخت همچنان در رکود؛ کاهش چشمگیر فایل‌های خرید و فروش
پژواک کارفرما -

نائب‌ رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه بازار مسکن پایتخت همچنان در رکود نسبی به سر می برد، گفت: تعداد فایل های خرید و فروش در مقایسه با سال گذشته کمتر شده است.

داود بیگی‌نژاد در گفت‌وگو با ایرنا درباره وضعیت بازار معامله و اجاره مسکن پایتخت در نخستین ماه تابستان اظهار داشت: این روزها همچون روزهای پیش از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، بازار خرید و فروش مسکن رونق چندانی ندارد.

وی افزود: تعداد فایل‌های خرید و فروش در بنگاههای معاملات ملکی در خرداد ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته بسیار کمتر شده است که این مساله عمق رکود در این بازار را نشان می‌دهد.

این مقام صنفی یادآور شد: این شرایط حتی در ایام پیش از جنگ نیز حاکم بود و شرایط خوبی نداشتیم و تعداد قراردادهایی که مشاوران املاک در سطح شهر به این اتحادیه اعلام می‌کردند، متناسب با انتظارات در زمان از سال نبود.

نائب‌ رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران درباره بازار رهن و اجاره مسکن پایتخت نیز گفت: خرداد ماه امسال قیمت ها در هم سنجی با پارسال رشد داشته است اما واحدهایی که به بازار عرضه می شود، نسبت به پارسال کمتر بوده و سبب شده تا بازار اجاره رونق چندانی نداشته باشد.

بیگی‌نژاد درباره اینکه آیا خروج اتباع غیرمجاز تاثیری بر بازار مسکن داشته است، گفت: از آنجا که این قشر اغلب در خانه های کلنگی و با کیفیت پایین ساکن می شدند، با خروج آنها از کشور، این خانه ها هم قیمت سال گذشته و یا حتی کمتر از آن در بنگاههای معاملات ملکی فایل شده اند که البته این موضوع به برخی از مناطق خاص پایتخت اختصاص دارد و فراگیر نیست.

وی با تقدیر از روحیه همبستگی مردم که در ایام جنگ تحمیلی اخیر رخ داد، اظهار داشت: در روزهای جنگی که پشت سر گذاشتیم، شاهد کمترین تماس با مشاوران املاک و گلایه از عدم پرداخت به موقع اجاره بها بودیم، همچنین صاحبخانه‌ها مستاجران را برای پرداخت اجاره تحت فشار نمی‌گذاشتند و برای تمدید قراردادها نیز شاهد حداکثر همکاری یا به تعویق انداختن قراردادها بودیم.

انتهای پیام
۴۳۸۱
دیدگاه
آخرین‌های اقتصادی
آخرین اخبار
پربازدیدها