لزوم تسریع تجارت خارجی مانند دوران جنگ ۱۲ روزه

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران اعلام کرد که در زمان جنگ ۱۲ روزه با تصمیمات سریع دولت، همکاری گمرک و وزیر اقتصاد، واردات و صادرات بدون وقفه و سریع انجام شد که این روند باید در شرایط فعلی نیز ادامه یابد

لزوم تسریع تجارت خارجی مانند دوران جنگ ۱۲ روزه
پژواک کارفرما -

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران گفت: در بحث واردات در شرایط جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با تصمیمات خوبی که دولت و وزیر اقتصاد و همکاری گمرک صورت گرفت، کالاها با تعهد بلافاصله ترخیص شدند که انتظار می روند این روند تداوم یابد.

محمد لاهوتی در گفت و گو با ایرنا به اشاره به اقتصاد پسا جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران اظهار داشت: در شرایط جنگی نه تنها برای حوزه صادرات مشکل ایجاد نشد بلکه در بحث واردات نیز با تصمیمات خوب شاهد تسریع در ترخیص کالاها بودیم.

وی ادامه داد: در مدت جنگ تحمیلی اخیر هیچ مشکلی در بحث صادرات و واردات ایجاد نشد ولی اینکه ما چگونه باید عمل کنیم و چه رفتاری را باید در شرایط فعلی برای تسریع در ترخیص کالاها داشته باشیم، نیازمند بررسی بیشتر و ارایه راهکار است.

رئیس کنفدراسیون صادرات با اشاره به بسته حمایتی وزارت صنعت، معدن و تجارت از واحدهای تولیدی گفت: این بسته در ۴۸ بند تهیه و تدوین شده که بسیار جامع و کامل است.

وی اضافه کرد: در این بسته تمام زوایا و مشکلات به درستی دیده شده است و ما از دولت انتظار داریم که هرچه سریع‌تر این بسته را بدون کم و کاست تصویب کند.

لاهوتی تصریح کرد: این بسته در کمیسیون‌های اقتصادی دولت و کمیته‌های مربوطه در حال بررسی است که امیدواریم بدون حذفیات به صورت کامل و جامع تصویب و ابلاغ شود در غیر این صورت کارایی لازم را نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید دغدغه ها و نگرانی فعالان اقتصادی هر چه سریعتر رفع شود گفت: هرچه سریعتر این بسته ابلاغ شود باعث می شود تا شرایط در پسا جنگ به شرایط عادی در حوزه تولید و تجارت باز گردد.

رئیس کنفدراسیون صادرات افزود: حمایت از واحدهای تولیدی منجر می شود تا فعالان اقتصادی در شرایط کنونی نسبت به ایفای تعهد میهنی و ملی خودشان هرچه بیشتر کوشا باشند و فعالیت اقتصادی را ادامه دهند.

وی با تاکید بر اینکه همه فعالان اقتصادی در شرایط جنگ ۱۲ روزه پای تولید و خدمات ایستادند گفت: این جنگ یک شرایط ناخواسته‌ای بود که به کشور تحمیل شد و متاسفانه با تعرض و تجاوزی که به کشور شد مردم کشور و فعالان اقتصادی که در حوزه خدماتی و کالاهای مصرفی و مواد غذایی فعالیت داشتند پای کار ایستادند.

لاهوتی خاطر نشان کرد: در تمام این مدت و بمباران ها، فعالان اقتصادی در واحدهای تولیدی مشغول به تولید بودند و عرضه کالاها به دقت و با سرعت توزیع می شد به گونه ای که کمبودی در سطح جامعه ایجاد نشد در بحث صادرات هم که کماکان با همکاری گمرک صادرات و تجارت روند ادامه دارد.

انتهای پیام
۴۳۳۰
دیدگاه
آخرین‌های اقتصادی
آخرین اخبار
پربازدیدها