اختصاصی/دولت زیرساختهای بهرهبرداری از بستر هوش مصنوعی را مهیا کند/ضرورت ورود بخش خصوصی جهت سرمایهگذاری در حوزه هوش مصنوعی
حسین سلاحورزی، در نشست خبری با موضوع «هفته هوش مصنوعی» گفت: در بخش خصوصی مدتهاست معتقدیم جدیترین مسئله، تقویت تولید صادراتمحور رقابتی است، در این مسیر دچارعارضههایی مانند مشکلات بهینهسازی و بهرهوری هستیم که هوش مصنوعی میتواند راهکارهای متنوعی برای این حل این موضوعات ارائه کند.

رئیس سازمان ملی کارآفرینی در نشست خبری هفته هوش مصنوعی اظهار کرد: در کشور به اندازه کافی متخصص داریم و بیشتر تمرکز باید بر روی قوانین و استانداردها توسط بخش دولتی و موضوع سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی صورت گیرد.
روی با بیان این مطلب که در شاخص عملکرد لجستیک ضعف جدی داریم و بهینهسازی این بخش به کمک هوش مصنوعی امکانپذیر است، تصریح کرد: برای نمونه درباره مدیریت مصرف آب در حوزه کشاورزی یا در حوزه مانده سموم در انواع محصولات کشاورزی و … موضوعات بهینهسازی و کیفیسازی مطرح هستند و هوش مصنوعی این امکان را دارد تا راهکار مناسب برای هرکدام از آنها ارائه دهد و برای ارتقای کشور باید از همه امکانات استفاده کنیم.
رئیس شورای اجرایی هفته هوش مصنوعی درباره هفته هوش مصنوعی گفت: در این رویداد یک هفتهای قوای سه گانه را درگیر کردیم، چون باور داریم توسعه و ترویج این مفاهیم در راستای استفاده بهینه و کارآمد ازهوش مصنوعی نکته جدی است و بدینترتیب بخش خصوصی را پای کار آورده است.
به گزارش خبرنگار پژواک کارفرما، رئیس سازمان کارآفرینی با اشاره به این مطلب که امروز در بنگاههای مختلف، واحدهای R&D به صورت خودجوش برای ارتقای بهرهوری و کاهش هزینه از هوش مصنوعی بهره میبرند، تأکید کرد: اگر قرار باشد به صورت گسترده و مانند سایر کشورها از بستر هوش مصنوعی بهره ببریم لازم است دولت زیرساخت آن را مهیا کند؛ مانند اینترنت پرسرعت، مدیریت داده، مالکیت داده و … تعریف قوانین، استانداردها و پروتکلهای جامع، هدفی است که را در این هفته مدنظر داریم.
وی در ادامه با بیان این مطلب که در حوزه هوش مصنوعی به سرمایهگذاری نیاز داریم و بنابراین بخش خصوصی باید ورود کند، توضیح داد: تحریم و مهاجرت نخبگان، محدودیتهای این حوزه هستند. این هفته برخلاف برخی رویدادها و همایشها که تحت تأثیر احساس طراحی میشوند، اقدامی دقیق است و نقطه شروع یک مسیر خواهد بود و در واقع در بخش خصوصی مدتهاست معتقدیم جدیترین مسئله، تقویت تولید صادراتمحور رقابتی است و در این مسیر دچارعارضههایی هستیم مانند مشکلات بهینهسازی و بهرهوری که هوش مصنوعی میتواند راهکارهای متنوعی برای حل این موضوعات ارائه کند.