نتیجه یک پژوهش/هوش مصنوعی؛ نیروی متحول‌کننده در کسب و کار ۲۰۲۵

هوش مصنوعی یک نیروی متحول‌کننده در سال ۲۰۲۵ است و فضای کسب‌وکار با اتکاء بر ظهور هوش مصنوعی عامل، قادر به عملیات مستقل بوده و کارایی و اتوماسیون را افزایش می‌دهد، اما همچنین نگرانی‌هایی را در مورد استفاده و نظارت اخلاقی بر آن ایجاد می‌کند.

نتیجه یک پژوهش/هوش مصنوعی؛ نیروی متحول‌کننده در کسب و کار 2025
پژواک کارفرما -

مرکز پژوهش‌های اتاق ایران گزارشی با عنوان «روندهای تاثیرگذار بر کسب‌وکار در ۲۰۲۵؛ فناوری، تجارت، پایداری سیاست» منتشر کرد.

در بخشی از این گزارش آمده است: سال ۲۰۲۵ به‌عنوان دوره تحول و عدم قطعیت قابل‌توجه در بخش‌های مختلف از جمله فناوری، تجارت، پایداری و ژئوپلیتیک معرفی شده. کسب‌وکارها برای توسعه و موفقیت باید با این تحولات و تغییرات سریع سازگار شوند و از نوآوری‌هایی مانند هوش مصنوعی (AI)  برای حفظ مزیت رقابتی و عبور از چالش‌ها استفاده کنند.

هوش مصنوعی یک نیروی متحول‌کننده در ۲۰۲۵ است که انتظار می‌رود عملیات تجاری، تعاملات با مشتری و فرایندهای تصمیم‌گیری را تغییر دهد. فضای کسب‌وکار با اتکاء بر ظهور هوش مصنوعی عامل قادر به عملیات مستقل بوده و کارایی و اتوماسیون را افزایش می‌دهد، اما همچنین نگرانی‌هایی را در مورد استفاده و نظارت اخلاقی بر آن ایجاد می‌کند. فناوری بلاک‌چین برای رسیدگی به مسائل اعتماد و شفافیت مرتبط با هوش مصنوعی، تضمین امنیت و یکپارچگی داده‌ها بسیار مهم است.

انتظار می‌رود روابط تجاری و سیاست‌ها در ۲۰۲۵ دستخوش تغییرات قابل‌توجهی شود، از جمله اختلافات تجاری احتمالی و مذاکره مجدد در مورد توافق‌نامه‌های تجاری موجود. کسب‌وکارها باید زنجیره‌های تأمین خود را تنوع دهند و راهبُردهای انعطاف‌پذیری را برای کاهش تأثیر تعرفه‌ها و موانع تجاری اتخاذ کنند.

پتانسیل افزایش تنش‌های تجاری و اقدامات حمایتی یک نگرانی قابل‌توجه است. شرکت‌ها باید استفاده از تجزیه‌وتحلیل داده‌های خرد و راهبُردهای تجاری منعطف و سازگار را برای مدیریت مؤثر تغییرات و اختلالات در اولویت قرار دهند. پایداری در سال ۲۰۲۵ فقط یک گزینه تفننی نیست، بلکه یک الزام تجاری است. از شرکت‌ها انتظار می‌رود که تعهدات واضحی در قبال مسئولیت‌های زیست‌محیطی و اجتماعی نشان دهند در غیر این صورت از رقابت در بازار جهانی کنار خواهند رفت.

تأکید فزاینده‌ای بر نیاز به اقدامات عملی و قابل‌اندازه‌گیری، در مقابل تعهدات ساده یا «سبزشویی» وجود دارد. شرکت‌ها باید با نظارت بر زنجیره‌های تأمین، استفاده از هوش مصنوعی برای حفظ انرژی و گزارش شفاف‌تر درمورد اثرات زیست‌محیطی و اجتماعی، به طور فعال به موضوع پایداری بپردازند.

پیش‌بینی می‌شود در ۲۰۲۵ تنش‌های ژئوپلیتیک تشدید شود و بر روابط بین‌المللی و عملیات تجاری تأثیر بگذارد. کسب‌وکارها باید برای افزایش بی‌ثباتی آماده باشند و راهبُردهایی را برای مدیریت ریسک‌های مرتبط با تعارضات، بی‌ثباتی سیاسی و تحریم‌ها اتخاذ کنند. شرکت‌ها تشویق می‌شوند تا برنامه‌های جامع مدیریت ریسک، از جمله عوامل سیاسی و اقتصادی، و مشارکت در فعالیت‌های مشترک برای تقویت انعطاف‌پذیری خود ایجاد کنند.

انتهای پیام
۲۸۸۸
دیدگاه
آخرین‌های اقتصادی
آخرین اخبار
پربازدیدها