اختصاصی/غیب‌گویی‌های مسئولین وزارت کشاورزی از کاهش قیمت برنج ۳۵۰ هزار تومانی!

مادامی که نوری قزلجه و یارانش، قیمت‌های واقعی را در کف بازار نادیده می‌گیرند و با غیب‌گویی‌ها و پیش‌بینی‌های بدون مبنای کارشناسی خود به دنبال کنترل بازار این محصول حیاتی در سفره مردم هستند، بیم آن می‌رود برنج ۳۵۰ هزارتومانی هم در آینده‌ای نه چندان دور به آرزویی دست نیافتنی، تبدیل شود.

اختصاصی/غیب‌گویی‌های مسئولین وزارت کشاورزی از کاهش قیمت برنج 350 هزار تومانی!
پژواک کارفرما -

معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، اخیرا در گفت و گویی، آغاز فصل برداشت برنج و ثبت‌سفارش‌های گسترده برای واردات را دو عاملی برشمرده که می‌تواند تب‌وتاب قیمت ۳۵۰ هزار تومانی برنج را کنترل ‌کند، این سخنان اکبر فتحی بیشتر از آنکه تحلیل کارشناسی باشد، غیب‌گویی بدون اتکا و پیش‌بینی بی ‌پایه است.

در حال حاضر، قیمت هر کیلوگرم برنج  در بازار به حدود ۳۵۰ هزار تومان رسیده و نگرانی‌ها از ادامه گرانی این کالای اساسی رو به افزایش است.

به گزارش خبرنگار پژواک کارفرما، در شرایطی که بسیاری از خانواده‌ها از نوسانات بازار برنج گلایه‌ دارند، مسئولان وزارت جهاد کشاورزی از اقدامات کنترلی و چشم‌انداز روشن بازار برنج می‌گویند و معتقدند لغو ممنوعیت واردات برنج و تسهیل ثبت سفارش و ترخیص از گمرک، یکی از این اقدامات است.

ایسنا امروز خبر داده، اکبر فتحی، معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در گفت‌وگویی اظهار کرده، خوشبختانه طی ماه‌های گذشته، ثبت‌سفارش‌های خوبی در حوزه واردات برنج صورت گرفته وتولید داخل هم شرایط خوبی داردو با توجه به اینکه در آستانه فصل برداشت داخلی هستیم، با ورود برنج تازه به بازار، التهابات قیمتی برنج ایرانی، کاهش پیدا می‌کند.

او گفته برای حمایت هم‌زمان از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، ثبت‌سفارش‌های مضاعفی در دستور هم اجرایی شده است.

اما دبیر انجمن واردکنندگان برنج به ایسنا، گفته از اسفند سال گذشته تا پایان اردیبهشت امسال، ثبت‌سفارش‌هایی که برای واردات برنج انجام شده بود به‌دلیل عدم تأمین ارز، پشت مرزها مانده و همین موضوع باعث کمبود عرضه و رشد شدید قیمت برنج در بازار شده است.

به گفته خاکی، هرچند در هفته‌های اخیر بخشی از محموله‌های معطل در گمرک‌ها ترخیص شدند، اما این فرآیند همچنان کند پیش می‌رود و تا زمانی که تأمین ارز به شکل روان و مستمر انجام نشود، نمی‌توان انتظار داشت قیمت‌ها به سرعت کاهش یابد و در صورتی که مشکل ارز ادامه پیدا نکند و ترخیص‌ها سرعت بگیرد، پیش‌بینی ما این است که تا شهریور امسال بازار برنج به تعادل برسد.

این تناقض‌گویی‌های مسئولین وزارت جهاد از بازار برنج، با سایر بخش‌های خصوصی، عاملی مضاعف برای التهاب بیشتر بازار این کالای اساسی است.

مادامی که نوری قزلجه و یارانش، قیمت‌های واقعی را در کف بازار نادیده می‌گیرند و با غیب‌گویی‌ها و پیش‌بینی‌های بدون مبنای کارشناسی خود به دنبال کنترل بازاراین محصول حیاتی در سفره مردم هستند، بیم آن می‌رود برنج ۳۵۰ هزارتومانی هم درآینده‌ای نه چندان دور تبدیل به آرزویی دست نیافتنی شود.

انتهای پیام
۴۳۵۷
دیدگاه
آخرین‌های اقتصادی
آخرین اخبار
پربازدیدها