روایتی از مدیریت جهادی رئیس هلال احمر در فاجعه بندر شهید رجایی/تحول در ساختار امدادرسانی هلال احمر با مدیریت کولیوند

در ساعات اولیه پس از انفجار مهیب بندر شهید رجایی، یکی از اولین چهره‌هایی که در میان آتش و خون خود را به قلب حادثه رساند، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشور بود.، مردی که این روزها نامش با مدیریت بحران‌های بزرگ ایران گره خورده است.

روایتی از مدیریت جهادی رئیس هلال احمر در فاجعه بندر شهید رجایی/تحول در ساختار امدادرسانی هلال احمر با مدیریت کولیوند
پژواک کارفرما -

پیرحسین کولیوند، رئیس هلال احمر، در انفجار مهیب بندر شهید رجایی با حضور سریع و مدیریت بی‌وقفه خود، عملیات امداد را هدایت کرد و بار دیگر توانایی خود را در مدیریت بحران‌های بزرگ، از فاجعه منا تا زلزله کرمانشاه، به اثبات رساند.

اعزام ۵ بالگرد امدادی، تشکیل ستاد بحران سیار، برپایی ۲ بیمارستان صحرایی و نظارت بر انتقال ۱۵ مصدوم بحرانی به تهران از اقدامات کلیدی او در ۲۴ ساعت اولیه بود.

 وی، تا تثبیت وضعیت در محل ماند و دستور تأمین هزینه‌های درمانی بازماندگان و اعزام تیم‌های روانشناسی برای حمایت از خانواده‌ها را صادر کرد.

یکی از امدادگران به نقل از کولیوند گفت:«تا آخرین مصدوم نباید از پای بنشینیم.»

استاندار هرمزگان هماهنگی هلال احمر را «الگویی بی‌نظیر» خواند و بازماندگان از توجه شخصی او به مجروحان قدردانی کردند.

کولیوند روز گذشته  در جلسه اضطراری بر حمایت همه‌جانبه از آسیب‌دیدگان تأکید کرد.

44

به گزارش پژواک کارفرما، رئیس هلال احمر ایران با سابقه مدیریت بیش از ۳۰ بحران بزرگ، از جمله فاجعه منا (۱۳۹۴) و زلزله کرمانشاه (۱۳۹۶)، نقش برجسته‌ای در امدادرسانی داشته است.

در فاجعه منا، او به‌عنوان رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی، هماهنگی انتقال مصدومان و اجساد را با سرعت بی‌سابقه‌ای انجام داد، در زلزله کرمانشاه، وزارت بهداشت تحت نظارت او ۷ اقدام برجسته انجام داد که رکورد جهانی ثبت کرد و مورد تحسین سازمان جهانی بهداشت قرار گرفت.

وی همچنین در سیل‌های جنوب ایران (۱۴۰۰) با توزیع اقلام زیستی و امدادرسانی به مناطق صعب‌العبور و در زلزله خوی (۱۴۰۱) با اسکان اضطراری ۹۸ هزار نفر در ۶۰ اردوگاه، کارنامه‌ای درخشان از خود به جا گذاشت.

کولیوند در بحران کرونا نیز، با راه‌اندازی طرح شهید سلیمانی و افزایش ظرفیت اورژانس، نقش کلیدی در کاهش مرگ‌ومیر ایفا کرد. 

کولیوند با تأسیس خانه‌های هلال و تشکیل تیم‌های واکنش سریع، ساختار امدادرسانی هلال احمر را متحول کرده و به دلیل اقدامات بشردوستانه‌اش، نشان فداکاری از رئیس‌جمهور ترکیه دریافت کرد.

این پزشک خستگی‌ناپذیر، با رویکرد نوآورانه و حضور میدانی، هلال احمر را به پناهگاه امن مردم در روزهای سخت تبدیل کرده است.

انتهای پیام
۳۷۶۵
دیدگاه
آخرین‌های اجتماعی
آخرین اخبار
پربازدیدها