رییس اتاق ایران:
اختصاصی/تیم مذاکرهکننده از تیمهای اقتصادی استفاده کند/مسئولان به دور از اقدامات نمایشی به دنبال تسهیل سرمایهگذاری در تولید باشند
رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: اتاق ایران و اتاقهای کل کشور خواهان الحاق ایران به کنوانسیونهای مرتبط با FATF هستند و از مجمع تشخیص مصلحت نظام انتظار داریم با توجه به نظرات فعالان اقتصادی، گامهای موثری برای پیوستن CFT و پالرمو برداشته شود.

رئیس اتاق ایران در اولین نشست هیات نمایندگان در سال جدید، تحقق شعار سال ۱۴۰۴ را مستلزم توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای بخش خصوصی و همکاری موثر دولت و بخش خصوصی دانست و گفت: برای جلب مشارکت بیشتر بخش خصوصی در زمینه «سرمایهگذاری برای تولید»، لازم است تا دولت در تدوین بستههایی که برای تحقق شعار سال در حال تنظیم است، نظرات بخش خصوصی را اخذ و نسبت به تنظیم بستههای مشارکتی برای ارتقای سرمایهگذاری، اقدام کند.
به گزارش خبرنگار پژواک کارفرما، صمد حسن زاده به نقل از سخنگوی دولت اظهارکرد: بسته پیشنهادی و حمایتی دولت برای سرمایهگذاری در تولید در حال تدوین است.
صمد حسنزاده با بیان اینکه شرایط ده سال اخیر کشور باعث شد انگیزه سرمایهگذاری در تولید کاهش یابد، گفت: خروج سرمایهگذاری به سمت بازار ارز، مسکن و خودرو خسارت بزرگی به کشور وارد کرد و تحقق شعار سال بدون توجه به سرمایهگذاری بخش خصوصی و همراهی دولت با فعالان اقتصادی، امکانپذیر نخواهد بود.
وی با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا، خاطرنشان کرد: تصمیم برای مذاکرات نشان از تدبیر و عقلانیت است و باعث ارتقای سرمایهگذاری خواهد شد اما نباید اقتصاد کشور معطل مذاکرات بماند و دولت باید اصلاحات اقتصادی را در کشور آغاز کند.
حسن زاده در ادامه تاکید کرد: اتاق ایران و اتاقهای کل کشور خواهان الحاق ایران به کنوانسیون های مرتبط با FATF هستند و از مجمع تشخیص مصلحت نظام انتظار داریم با توجه به نظرات فعالان اقتصادی، گامهای موثری برای پیوستن CFT و پالرمو برداشته شود.
به گزارش پژواک کارفرما، رییس اتاق ایران با قدردانی از رهبری بخاطر پشتیبانی از تیم مذاکرهکننده کشور، گفت: پیشنهاد میشود که تیم مذاکرهکننده کشورمان از حضور تیمهای اقتصادی در کنار تیمهای سیاسی استفاده کند.
او با بیان اینکه انتخاب شعار سال ۱۴۰۴، جایگاه و اهمیت تولید و سرمایهگذاری در بخش مولد را برای بالاترین مقام کشور نشان میدهد، افزود: امیدوارم همه مسئولان در این سال به دور از شعارزدگی و اقدامات نمایشی، به دنبال تسهیل سرمایهگذاری در بخش مولد اقتصاد باشند و شاهد اتفاقات خوبی در عرصه تولید باشیم.
او نحوه واکنش اعضای جامعه فعالان اقتصادی نسبت به پیامدهای مذاکرات را حائز اهمیت برشمرد و اظهار داشت: در این زمینه لازم است اتاق ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی، بسیار فعالانه و هوشمندانه برای شرایط بعد از توافق احتمالی برنامهریزی نماید و با بهکارگیری همه ظرفیتهای اتاقهای مشترک، اتاقهای استانی، کمیسیونهای تخصصی و تشکلها، در استفاده از فرصتهای بالقوه، موفقتر ظاهر شود.
حسن زاده خاطرنشان کرد: اتاق ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی برای شرایط پس از توفیق احتمالی برنامه و بنا دارد از تمام توان خود در اتاق های سراسر کشور برای بالفعل سازی پتانسیل ها استفاده کند.
رییس اتاق بازرگانی ایران به شغل هیات دولت و بخش خصوصی به جمهوری آذربایجان پرداخت و گفت: اعزام هیات تجاری به همراه دولت به جمهوری آذربایجان به همراه استانداران چهار استان شمالی در روزهای هفت و هشت اردیبهشت توسعه برنامه های اقتصادی ایران و آذربایجان را دربردارد.
وی درباره اکسپو ۲۰۲۵ گفت: نمایشگاه ایران اکسپو امسال هم همچون همه ساله برگزار می شود و اتاق بازرگانی امسال هم برنامه هایی در دست دارد و شمار زیادی از مسئولان کشورها در این رویداد حضور خواهند داشت و به باور من این رویداد فرصت خوبی برای شکل گیری گفت و گوی ملی بین دولت و بخش خصوصی برای پیدا کردن راهکارهایی برای ارتقای جایگاه اقتصادی ایران خواهد بود.