وجود قوانین قدیمی و مزاحم بر سر راه تولید

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: همانطور که قوه مقننه باید قوانین مزاحم بر سر راه تولید را اصلاح کند، دولت نیز باید زمینه را برای هدایت نقدینگی به سمت تولید فراهم کند و قوه قضاییه هم باید موانع را از سر راه تولیدکنندگان بردارد.

وجود قوانین قدیمی و مزاحم بر سر راه تولید
پژواک کارفرما -

علی آذری  بیان کرد: عمده طلا و سکه کشور توسط کسانی احتکار می شود که  وام های کلانی را به عنوان تسهیلات تولید دریافت می کنند اما برای خرید طلا و سکه به مصرف می رسانند.

نماینده مردم قوچان در مجلس اظهار داشت: به خاطر بی تدبیری در دولت های مختلف متاسفانه سرمایه و نقدینگی کشور به جای هدایت به سمت تولید به سمت بازار طلا و ارز سوق پیدا کرده است.

عضو فراکسیون انقلاب مجلس افزود: دولت باید زمینه را برای هدایت نقدینگی به سمت تولید فراهم کند و با این کار باعث ایجاد رونق در اقتصاد کشور شود. متاسفانه ما امروز شاهد آن هستیم که به جای مالیات بر سوداگری، اخذ مالیات از تولید همواره در دستور کار است و امیدواریم که قانون مالیات بر سوداگری بتواند برای حل این مشکل موثر باشد.

آذری خاطرنشان کرد: البته واقعیت این است که عمده طلا و سکه کشور توسط کسانی احتکار می شود که اولا وام های کلانی را به اسم وام تسهیلات تولید دریافت می کنند اما برای خرید طلا و سکه به مصرف می رسانند.

وی افزود: ما امروز با قوانین قدیمی و مزاحم بر سر راه تولید به ویژه بنگاه های خرد اقتصادی مواجه هستیم که باید این قوانین اصلاح و به روز شوند، سرمایه گذاری برای تولید را نباید به عنوان یک شعار دانست بلکه باید آن را دستور سال بدانیم و به آن عمل کنیم و اجازه ندهیم که سرمایه گذاری برای تولید در حد نصب بیلبوردها و بنرها متوقف شود.

آذری خاطرنشان کرد: قوای سه گانه باید خط مشی مشخصی را برای تحقق شعار سال داشته باشند و در یک مسیر مشخص در این راستا حرکت کنند.

وی افزود: همانطور که قوه مقننه باید قوانین مزاحم بر سر راه تولید را اصلاح کند و دولت نیز باید زمینه را برای هدایت نقدینگی به سمت تولید هدایت کند، قوه قضاییه هم باید قضات و شعبی را برای این موضوع در نظر بگیرد و موانع را از سر راه تولیدکنندگان بردارد.

عضو فراکسیون انقلاب مجلس با بیان اینکه مالیات بر سوداگری می تواند برای جلوگیری از هدایت نقدینگی ها به سمت بازار طلا و ارز موثر باشد گفت: متاسفانه به خاطر سو تدبیرها امروز کالاهایی مثل مسکن و خودرو که یک کالای مصرفی هستند به کالای سرمایه ای تبدیل شده اند.

انتهای پیام
۳۶۸۴
دیدگاه
آخرین‌های اقتصادی
آخرین اخبار
پربازدیدها